Inspiratie foto hoesjes

Inspiratie foto telefoonhoesjes

Bij FotoTelefoonhoesje.nl kun je je eigen telefoonhoesje met foto maken! Je kunt bijvoorbeeld een foto, afbeelding of tekst kiezen dat jou een bepaald gevoel geeft. We pakken onze smartphone, en dus ook de foto op het hoesje, meerdere keren per dag op. Zo wordt jij vaak herinnerd aan dat bepaalde gevoel.

Om je wat inspiratie te geven voor het ontwerpen van jouw foto hoesje hebben we onderstaand een aantal voorbeelden gegeven.

Vakantiefoto

Weet je nog die heerlijk vakantie, het was 30 graden en het zeewater was prachtig blauw! Of heb je misschien een geweldige wintersportfoto die je doet denken aan de prachtige witte piste?
Het is om fijn ook die momenten te herbeleven als je weer thuis bent. Dat kan door een leuke vakantiefoto op een telefoonhoesje te zetten!

Familie / gezin

Voor veel mensen is familie het belangrijke dat er is. Dat is natuurlijk fijn om altijd bij je te dragen, ook als je even niet

samen kan zijn. Neem de foto die jouw laat stralen, omdat jouw dierbaren daar op staan en zet de foto op een telefoonhoesje. Elke moment dat je je smartphone vast hebt komt dat fijne gevoel van de liefde voor familie weer in je op.

Partner

Wat is er mooier dan jouw geliefde elke keer te zien als je je smartphone vast pakt? Misschien heb je daar een antwoord op, of misschien kan je niets bedenken. In het laatste geval kun je een foto van (jou en) je geliefde op een hoesje laten bedrukken.

Wil je nog nagenieten van één van de mooiste dagen van je leven? Dan kun je ook je favoriete trouwfoto op een telefoonhoesje laten bedrukken.

(Huis)dieren

Jouw favoriete huisdier heb je altijd een beetje bij je als je een van hem of haar op je hoesje zet! Je kat, hond of misschien heb je wel een papegaai?