Over ons

Foto hoesjes

Bij FotoTelefoonhoesje.nl kun je zelf een telefoonhoesje ontwerpen! De website hebben we zo ingericht dat je gemakkelijk een foto of afbeelding op een telefoonhoesje kan plaatsen. Je kan het hoesje nog extra persoonlijk maken door tekst toe te voegen waarbij je keuze hebt uit vele lettertypes. Zo maak jij je eigen hoesje bij FotoTelefoonhoesje.nl

Kwaliteit

Wij bieden je de beste kwaliteit hoesjes en bedrukking. De bedrukking voeren wij zelf uit en dat gebeurd met de techniek sublimatie. De inkt wordt met deze techniek opgenomen in een aluminium plaatje. Dit plaatje wordt dan op het hoesje bevestigd. Je krijg bij ons 6 maanden garantie op de bedrukking. Dit betekent dat je verzekerd bent van dat de bedrukking er niet af zal gaan en dat de foto op het hoesje blijft zitten.

Service

Bij FotoTelefoonhoesje.nl staan we klaar om je te helpen! Heb je vragen of opmerkingen dan kan je op meerdere manier contact met ons opnemen. Mocht je hulp nodig hebben met het ontwerpen van het telefoonhoesje? Ook dan helpen we je graag!

 

Bedrijfsgegevens

BMG Online
Hendrik de Keijserstraat 40
6543MG Nijmegen

E-mailadres klantenservice: contact@fototelefoonhoesje.nl